2 de julio de 2012

Que no et costin cares les rebaixes!

Per fi han arribat les anhelades REBAIXES! En una època en que la nostra butxaca no passa un bon moment se’ns presenten les ofertes i descomptes del 50%, 60% i 70%, però... ens sortiran cares aquestes rebaixes? Aquí us presento un article per no cometre els mateixos errors de sempre quan arriben les rebaixes.

Comprem unes sandàlies d’un número més... “ja els hi posaré una plantilla!”; un vestit que ens va petit... “com que m’haig d’aprimar”... Segur que necessites cinc jaquetes diferents? O unes sabates a 10€ que et destrossaran els peus?
Resultat: el teu guarda-roba es converteix en un gran catàleg de peces inconnexes, arraconades i sense estrenar.

Perquè la butxaca no es queixi encara més, esdevé necessari aplicar la lògica i el sentit comú abans d’anar a comprar compulsivament. Hem de saber invertir en el que ens resultarà realment necessari i en el que amortitzarem a llarg termini. Per aconseguir-ho, la paraula clau és PLANFICAR:

  • És el moment d’obrir l’armari i investigar si falten peces de vestir o complements que poden servir- te per a completar looks. Potser pots aprofitar aquella peça que mai et poses si li trobes la combinació perfecta..
  • Pregunta’t si hi ha algun bàsic que et fa falta. És més recomanable aprofitar les rebaixes per adquirir aquelles peces bàsiques que formaran part del fons d’armari i que podràs utilitzar també durant la tardor. Uns bons texans? Una camisa blanca? Un vestit negre? Un blazer?
  • Apunta en una llista el que necessites i revisa-la mentre estàs de compres, així seguiràs enfocada en la tasca de trobar les peces que et fan falta. Al costat de cada peça indica quants diners hi vols invertir. 
  • És molt recomanable planificar un pressupost abans de sortir a comprar... així evitarem possibles temptacions de les que ens podem penedir més endavant! I si a més portes els diners en metàl·lic t’assegures de no gastar més del compte.
  • També podem aprofitar per comprar aquella peça de tendència que ens fascina i no ens hem pogut comprar durant la temporada, o entrar en aquella botiga que mai visites perquè penses que és massa cara.
  • Un altre consell és vestir-nos amb roba còmode, fàcil de posar i treure, i un calçat preparat per aguantar una tarda de compres. La roba interior també hi té un paper important, posa’t aquella que potencia la teva figura ja que així les peces que t’emprovis et quedaran molt millor.

Hem de tenir en compte que no sempre les peces barates són les més rentables sinó que generalment passa tot el contrari. Normalment són les peces de major qualitat i preu les que a la llarga ens surten més productives!

Bones Rebaixes!!!


1 comentario: